matki bcf od Państwa Chachula
Re: matki bcf od Państwa Chachula
Pod wyżej wskazanym linkiem znalazłem odnośnik do wykorzystania starych plastrów TF (treatment free) w utrzymywaniu pszczół, od razu nasunęła mi się analogia do zepsutej żywności, wątku nie ciagne dalej bo i po co, tam chyba co każdy wątek jest TF, osobiście w cuda na kiju co do warozy nie wierzę choć jako wierzący zakładam, że czasem się zdarzają, nawet osobiście dwa razy uniknąłem conajmniej poważnego uszkodzenia siebie i mienia czego nie mogę wytłumaczyć niczym innym poza nadzwyczajnym zbiegiem okoliczności czyli cudem
-
- Kontaktowanie:
Wiecie może po ile sprzedają un matki?
Jakieś ma ktoś matki od nich? Jak się mają?
Jakieś ma ktoś matki od nich? Jak się mają?
https://pasiekastachelka.wordpress.com
Moja strona, ciągle w budowie ale zapraszam do odwiedzin.
Św.Pamięci Kolopik miał rację. Ręce opadają.
Młody człowieku, cena jest normalna,realna. Pewnie już teraz nie kupisz. Ale zadzwoń pogadaj.
Masz na myśli u siebie gospodarkę jaką Państwo Chachuła proponują? Ule ,itp. Jak nie. Abyś nie negował pomyśl.
Młody człowieku, cena jest normalna,realna. Pewnie już teraz nie kupisz. Ale zadzwoń pogadaj.
Masz na myśli u siebie gospodarkę jaką Państwo Chachuła proponują? Ule ,itp. Jak nie. Abyś nie negował pomyśl.
-
- Kontaktowanie:
Nie wiem o co Ci chodzi?
Pytam tylko o cenę unasienionych matek, a przede wszystkim opinie po sezonie osób które je mają w pasiece. Aż tak wiele wymagam?
Pytam tylko o cenę unasienionych matek, a przede wszystkim opinie po sezonie osób które je mają w pasiece. Aż tak wiele wymagam?
https://pasiekastachelka.wordpress.com
Nigdy nie kupowałem matek unasiennionych od nich ale wiem że liczą sobie po 80 zł za sztuke. Termin realizacji to koniec lipca sierpień więc jeszcze powinny być dostępne.