Miód słonecznikowy
-
Miód słonecznikowy
Witam forumowiczów, mam pytanie , czy miód słonecznikowy jest podobny w smaku do jakiegoś innego miodu?
i czy np w zachodniopomorskim ktoś z forumowiczów będzie miał taki miód na sprzedaż w tym roku?
Z chęcią nabędę droga kupna.
Pozdrawiam.
i czy np w zachodniopomorskim ktoś z forumowiczów będzie miał taki miód na sprzedaż w tym roku?
Z chęcią nabędę droga kupna.
Pozdrawiam.
- Robi_Robson
- Kontaktowanie:
Re: Miód słonecznikowy
Kup wielokwiat z atestem od PZP z Kamiannej , to będziesz miał prawie odmianowy słonecznikowy 
Ze świadectwem pochodzenia z Polski ... tej w południowo wschodniej Europie ... w okolicach Karpat .

Ze świadectwem pochodzenia z Polski ... tej w południowo wschodniej Europie ... w okolicach Karpat .
[url]http://kaczadolina.pl[/url]
Kamianna to mały gracz na rynku lokalnym z zerową sprzedażą na allegro:):):) .Miód skupowali chyba od zawsze bo nigdy swojego nie mieli. Ile mogli beczek zamówić ze Związku Radzieckiego? 10 ton?
10 ton łącznie to rozlewają do słoików dziennie 2 największe firmy w tym kraju trudniące się zalewaniem rynku polskiego chińsko-ukraińską substancją słodzącą. :):):)
ale fakt z tą banderolą poszli na całego (chyba niespełna rozumu albo pijani) :):):)
10 ton łącznie to rozlewają do słoików dziennie 2 największe firmy w tym kraju trudniące się zalewaniem rynku polskiego chińsko-ukraińską substancją słodzącą. :):):)
ale fakt z tą banderolą poszli na całego (chyba niespełna rozumu albo pijani) :):):)
Ukrainiec??? zmieszał miód z koniczyny ze słonecznikiem i wyszedł pikny wielokwiatowy:):) a słonecznikowy z gryką i koniczyną i wyszedł pikny ciemny gryczany:):):) z tym ,że trochę się walnął z proporcjami w drugim przypadku :):):)
Możliwe ,że jaki okoliczny pszczelarzyna Leszek L. wepchnął im beczki po okazyjnej cenie :):):)
Pozdrawiam przy okazji Ciebie Leszku Polbarcie.
Pozdrawiam przy okazji Ciebie Leszku Polbarcie.
Wiesz co kaszpir.... pocałuj Ty mnie w dupę i
Niegrzeczny dzisiaj jesteś ,ale oczywiście wybaczam:):):)
Dwa tygodnie mnie będzie przy kompie, jeśli wrócę i Cię namierzę z kolejnymi Twoimi to będziesz w tym roku na Święta będziesz miał taki kulig, o którym marzyłeś całe życie.
Siedzisz i czekasz, tutaj byś chciał, po raz kolejny odczytać chorą polemike. Terapia forumowa nie przynosi efektów.
Myślałem, że jesteś bardziej inteligentny.
"Będziesz skazany na 5 dni i nocy przyjemności"
Wybierz sobie wersję
:-)
Myślałem, że jesteś bardziej inteligentny.
"Będziesz skazany na 5 dni i nocy przyjemności"
Wybierz sobie wersję
:-)
-
czytam i czytam i nie rozumiem o co Polbart tak się rzuca ??
przecież to mowa nienawiści ;) wg obecnych kryteriów
przecież to mowa nienawiści ;) wg obecnych kryteriów
- endriu11111111
-
marektomala1979
To stara historia miszcz pszczelarski z Janowa Lubelskiego
- endriu11111111
Mirek Kazimierski z Sandomierza ma swojego następcę Harnasia tak samo zajefajnego gościa, który póki co jeszcze nie donosi nigdzie ze ktoś nie ma AMM. :-) Ja się nie rzucam, to ja byłem 4 razy na policji i 2 razy u pięknej pani prokurator dzięki temu chujowi z Sandomierza kaszpirowi w 2009 roku, ponieważ doniósł na mnie, że stosuję w pasiece bromfenvifos. Gówno by wiedział kutas złamany gdybym sam o tym nie napisał na forum Polanki. Ten chuj nic nie wniósł nigdzie pozytywnego jeno sam smród w całym pszczelarstwie. Żadnych efektów jego działalności tylko zawracanie dupy wszystkim i strata czasu. Było minęło, chodzi młode chłopaki o to abyście wiedzieli kto tu wchodzi i sra w forum. Tutaj to kaszpir.
Gdzieś tam po internecie kolejny obłąkany pod ksywką robinhud przetrącony w kręgosłup podczas katapultowania lotnik wypisuje jeszcze większe steki bzdur.
To tak tylko abyście wiedzieli, ze mamy do czynienia z dwoma głównymi idiotami pszczelarskiego netu i do tego podczepiają jakieś tam olemiodki, cegiełki, pasieki sosny, i inne pojebane będące ich znajomymi stworki.
No kurwa już nie wytrzymałem i musiałem to napisać
Pozdrawiam,
polbart
No to aby nie było tak poważnie
Gdzieś tam po internecie kolejny obłąkany pod ksywką robinhud przetrącony w kręgosłup podczas katapultowania lotnik wypisuje jeszcze większe steki bzdur.
To tak tylko abyście wiedzieli, ze mamy do czynienia z dwoma głównymi idiotami pszczelarskiego netu i do tego podczepiają jakieś tam olemiodki, cegiełki, pasieki sosny, i inne pojebane będące ich znajomymi stworki.
No kurwa już nie wytrzymałem i musiałem to napisać
Pozdrawiam,
polbart
No to aby nie było tak poważnie
Oby już ta wiosna nadejszła jak najszybciej.
Jeszcze tylko 100 dni,- grudzień, styczeń, luty iiii mmaajj.
Jeszcze tylko 100 dni,- grudzień, styczeń, luty iiii mmaajj.
Pozdrawiam Wszystkich : Bohtyn
"Lubię ule warszawskie zwykłe"
"Lubię ule warszawskie zwykłe"